Bejelentés


Smink és Frizura " A szépség belülről fakad, én csak rásegítek."

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Üdvözöllek honlapomon!

Gergely Renáta vagyok, 2007 óta dolgozom sminkesként.
A DK-make up Academy - sminkiskolában Dévényi Kathy sminkmester irányítása alatt sajátítottam el a szakma fortélyait. Akiktől még sok okos,szép és nemes dolgot tanultam: Jákó Krisztina, Parádi Gabriella, Gáspár Viki, Larion Oscar.
Munkáim során kizárólag professzionális és luxus termékeket használok (MAC,Kryolan,Ben Nye,Paris Berlin,Chanel,Dior,Yves Saint Laurent) a vendégeim igényeit és bőrtípusát figyelembe véve.A natúr smink elkészítésétől kezdve egészen az extrém sminkekig bármely kívánságot és elképzelést megvalósítok!

Minden sminkesnek megvan a maga kialakult stílusa, ugyanúgy nekem is.Mégsem vagyok híve a rutinból elkészített sablon sminkeknek, amit korosztálytól, stílustól és arckaraktertől függetlenül lehet készíteni.Szeretetből, érzésből és " ráérzésből" szépítek.
Így minden kedves vendégem biztos lehet abban, hogy olyan sminket kap, ami igényeinek, korának, bőrtípusának, stílusának, az aktuális trendnek és az adott alkalomnak is megfelelő lesz!
Továbbra is szeretettel várom minden kedves régi és új vendégemet és természetesen házhoz, helyszínre is megyek, ha az alkalom úgy kívánja!

Ha igényes, kreatív és stílusos sminket szeretnél, ha szépülni vágysz, ha esküvődre készülsz, vagy bármilyen alkalomra, ha szeretnéd elsajátítani a sminkelés fortélyát, esetleg ha csak tanácsra van szükséged, válassz engem és fordulj hozzám bizalommal!


Köszönöm, hogy elolvastad bemutatkozásomat!
Remélem felkeltetem érdeklődésedet és hamarosan személyesen is találkozunk!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!